Missatge de Benvinguda

Benvinguts al bloc de la secció sindical d'UGT al Camping El Delfin Verde/INTURISA. Des d'aquí tractarem d'informar i d'orientar a tots i totes les teballadores de l'empresa com també amb els seguidors del bloc, tinguin o no relació amb l'empresa. Considerem que una empresa amb més de 40 anys d'història, com és la nostra, té un passat, però sobretot té un futur! Des d'aquí pretenem col·laborar juntament amb l'empresa per tal d'aconseguir els millors resultats possibles pel bé comú.

Formació Sindical

0

Posted on : 10/07/2010 | By : Carles | In : , ,

Des d'avui i durant 3 setmanes més, dos membres del comitè d'empresa d'INTURISA (El Delfin Verde), concretament l'Antonio i jo mateix, estem realitzant un dels cursos de formació sindical que es realitzen a les diferents sèus de l'UGT. Nosaltres concretament a Girona ciutat.
El curs que estem realitzant és curs anomenat "Funcions dels representants dels treballadors", on ens ensenyen i ens ensenyaran i informaran sobre totes aquelles tasques i funcions que hem de realitzar els delegats dels treballadors als nostres centres de treball. Al ser el nostre un comitè jove de nova formació, cursos com aquests, realitzats per IDFO, són bàsics i esenciàls per tal de poder adquirir els coneixements necessàris per actuar durant el mandat vigent del comitè, preparar-nos per a totes aquelles situacions amb les que ens trobem i cada cop poder ser més independents i autònoms en quant a resolució de conflictes es refereix.
Aquest curs concret és impartit per na Núria Coma i compartim aula amb diferents membres d'altres comitès de la provincia, majoritàriament, també novells com naltros.
De ben segur, un cop acabat aquest curs, tant l'Antonio com jo estarem un pèl més preparats per poder assistir als nostres companys de feina i així millorar poc a poc les condicions laborals de tots naltros.
Aquest, després del curs de nòmines i seguretat social, és el segón que realitzem i poc a poc anem sumant experiència.
Alhora, us animem des d'aquí a tots els delegats de personal a participar de cursos com aquest que us ajudaran en la vostra formació i us serviran per posar-vos en contacte amb membres d'altres comitès i poder així compartir coneixements i experiències.

Share this :

  • Stumble upon
  • twitter

Comments (0)

Publica un comentari a l'entrada

Share
ShareSidebar