Missatge de Benvinguda

Benvinguts al bloc de la secció sindical d'UGT al Camping El Delfin Verde/INTURISA. Des d'aquí tractarem d'informar i d'orientar a tots i totes les teballadores de l'empresa com també amb els seguidors del bloc, tinguin o no relació amb l'empresa. Considerem que una empresa amb més de 40 anys d'història, com és la nostra, té un passat, però sobretot té un futur! Des d'aquí pretenem col·laborar juntament amb l'empresa per tal d'aconseguir els millors resultats possibles pel bé comú.

Presentació del Comitè.

0

Posted on : 10/29/2009 | By : Carles | In : ,

Benvolguts companys i companyes,

Com bé sabreu, a finals d'estiu ens varem posar en marxa per a la creació d'un Comitè d'Empresa arran dels incidents coneguts per tots i amb la previsió basada en fets notòris dels canvis d'estil en la nova direcció de l'empresa.
Tal com s'explica en una altra entrada del bloc, la creació d'un comitè no és feina d'un dia. Requereix un procediment que cal seguir rigurosament per tal de seguir d'acord amb la llei i donar total i absoluta validèsa al procès i amb això, al comitè. Passada la "campanya electoral", que va destacar per d'una sola llista gràcies a la unitat dels treballadors, i amb els terminis que marca la llei, es varen celebrar unes eleccions on els treballadors de l'empresa van exercir el seu dret a vot, formant part d'un procès totalment democràtic fins ara indèdit a El Delfin Verde.
Passades les eleccions, els resultats oficials van ser totalment positius, amb 35 vots en favor de la nostra llista i tan sols un vot en blanc.
S'han fet reunions i moltes trucades i finalment podem anunciar que el Comitè d'Empresa ja és una realitat. Avui mateix, dijous 29 d'octubre de 2009 s'ha formalitzat i oficialitzat el Comitè amb l'entrega d'actes a la directiva en el marc d'una reunió entre els representants dels treballadors i la direcció.
Tot seguit el llistat dels membres del Comitè:
  • Josep Plaja Prat - President
  • Carles Ventura Sanchez - Secretàri
  • Antonio Martinez Jordan - Vocal
  • Marcelo Martín Sánchez - Vocal
  • Rufino Sánchez Azabal - Vocal
  • Felipe Garcia Fernández - Vocal
  • Cristina Martinez Garcia - Vocal
  • Jesús Garcia Igual - Vocal
  • Omar El Bali - Vocal
Des d'aquí, tot el comitè vol agraïr a les persones que han depositat la seva confiança en nosaltres, tant amb el seu vot com amb el seu suport mostrat durant tot el procès. Alhora també agraïr tot el suport rebut per part d'UGT i concretament del Sr. Javier Gómez per tota la tasca feta amb nosaltres, tota la paciencia que ha tingut, té i tindrà per tal de que tot això rutlli. És per això que ens comprometem a fer tot el possible per a consolidar la figura del comitè i tots i cadascún dels seus membres, ara amb el paper de representants dels treballadors.
Tanmateix val la pena recordar que si bé treballarem per tal de garantir els drets de tots i totes, ho farem també per a recordar que també tenim uns dèures i un compromís amb l'empresa.
És bo fer saber que, des d'ara mateix, tot aquell treballador que vulgui o necessiti consell o assessorament te les portes obertes per a contactar amb nosaltres i d'aquesta manera intentar resoldre qualsevol situació.

Moltes gràcies a tots i totes.

Att. Carles Ventura. Secretàri del Comitè d'Empresa - El Delfin Verde

Share this :

  • Stumble upon
  • twitter

Comments (0)

Publica un comentari a l'entrada

Share
ShareSidebar