Missatge de Benvinguda

Benvinguts al bloc de la secció sindical d'UGT al Camping El Delfin Verde/INTURISA. Des d'aquí tractarem d'informar i d'orientar a tots i totes les teballadores de l'empresa com també amb els seguidors del bloc, tinguin o no relació amb l'empresa. Considerem que una empresa amb més de 40 anys d'història, com és la nostra, té un passat, però sobretot té un futur! Des d'aquí pretenem col·laborar juntament amb l'empresa per tal d'aconseguir els millors resultats possibles pel bé comú.

VAGA DELS SERVEIS PÚBLICS!!

0

Posted on : 6/03/2010 | By : Carles | In : , , ,

BENVOLGUTS COMPANYS I COMPANYES:

Tots sabeu de la retallada que ha proposat el govern de l’Estat i de la Generalitat en els drets dels treballadors/es de la funció pública i la repercussió que tindrà en els serveis públics de tots i totes.

Es per això que us convoquem a la MANIFESTACIÓ DEL DIA 8 DE JUNY A LES 12H DEL MIGDIA A GIRONA , aquesta manifestació pot ser la prova de foc en uns moments complicats d’antelació a la reforma laboral, per tant com a UGT Comarques gironines hem de poder fer una demostració de 1era força sindical .

Us adjunto el manifest i el Cartell.

El punt de trobada de la manifestació serà davant la SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN (antic banc d’ Espanya) a les 12h del migdia .

Dolors Bassa Coll

Secretaria General

de la UGT Comarques Gironines

Share this :

  • Stumble upon
  • twitter

Comments (0)

Publica un comentari a l'entrada

Share
ShareSidebar